Ohjeita kanditutkielman laatimiseen

by on helmikuu 1, 2018
in Vinkit

Kuva: Prakash Chakraborty (Flickr)

Ketä tahansa ihmetyttää lähteä tuottamaan tekstilajia, jota ei kenties koskaan ole lukenut. Kandidaatintyöthän eivät ole julkisia, joten niitä ei juuri saa käsiinsä.

Gradun tekemiseen saattaa joskus olla vaikea löytää relevantteja ohjeita, mutta kandidaatintutkielma voi olla vieläkin mystisempi tehtävä: kandityöhön liittyvät käytännöt vaihtelevat tosi paljon, ohjeita ei välttämättä ole ja kandityöt eivät ole gradujen tavoin julkisia, joten mallin löytäminenkin voi olla vaikeaa.

Täällä Gradutakuussa olevat ohjeet sopivat toki suurelta osin myös kanditutkielman laatimiseen. Kollegani Marja Suojala on kuitenkin kirjoittanut hyvä ohjeen erityisesti kandityötään tekeville. Kirjoitus on ilmestynyt Kielikeskuksen Plotti-sivustolla. Käypä lukemassa!

Kommentoi

css.php