Gradutakuun uusi painos lähestyy

by on syyskuu 23, 2015
in Uutiset

Gradutakuu kansi

Gradutakuu-kirjan painos on ollut jo jonkin aikaa loppu. Uusi painos on kuitenkin lähes ovella! Art House julkaisee kirjasta korjatun ja täydennetyn painoksen. Ihan tarkka ilmestymispäivää en osaa sanoa, mutta lähiviikkoina se on.

Olen nyt pari päivää käynyt läpi oikovedoksia, ja kirja on melkein valmis painoon. Kirjaan tulee siis muutamia oleellisia lisäyksiä ja korjauksia. Palataan niihin tarkemmin kuitenkin ilmestymisen yhteydessä.

On ollut hauskaa lukea tarkasti omaa vanhaa kirjaa uudestaan. Ei se yhtään hullumpi ollut!

Kirja ilmestyy aikanaan kirjakauppoihin. Nyt sitä voi jo tilata Art Housen verkkokaupasta.

Lisäys 6.10.2015: Kirjan ilmeistymisaikataulu on tarkentunut. Helsingin kirjamessujen takia painossa on hieman ruuhkaa, ja siksi kirjan arvioitu ilmestymispäivä on 22.10.2015.

Kommentit

4 vastausta to “Gradutakuun uusi painos lähestyy”
 1. Kiki sanoo:

  Hei!

  Onko uudesta painoksesta tulossa e-kirjaa?

 2. Kimmo sanoo:

  Moi! Ei taida olla tulossa e-kirjaa. E-kirjojen markkinat ovat niin pienet, että myynti ei kata kuluja ja vaivaa. Tavallaan sääli, koska itsekin mieluusti pidän tällaisia hakuteosmaisia opaskirjoja sähköisenä mukana.

 3. Kimmo sanoo:

  Moi Kiki ja muutkin! Kirjasta on tulossa myös sähköinen versio. Tarkoituksena olisi, että se ilmestyy tammikuussa 2016. En valitettavasti osaa kertoa vielä tarkempia yksityiskohtia mutta tiedotan niistä sitten ajankohdan lähestyessä.

 4. Kiki sanoo:

  Hei!

  Onpa kiva!

Kommentoi

css.php